Sauss sarkanvīns no Francijas. Tas izgatavots no 100% Cabernet Sauvignon vīnogu šķirnes. Spēcīga buķete, bagatīga garša, ar tanīniem. Ieteicams ar grillētiem ēdieniem, pīli un sieru. Pasniegšanas temperatūra: 16° - 18° C. SATUR SULFĪTUS. Ražotājs: Barton and Guestier, Francija.
sauss
Uzglabāšanas temperatūra: +5..+25.
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.